Tunsberg

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke

Jeg heter Kim Sypriansen og driver onlinefirmaet syperFitness i tillegg til å jobbe som personlig trener og kostholdsveileder ved FitnessXpress Vålenga i Oslo.

Etter selv å ha spist meg frisk fra et langt liv med matintoleranser og store mageproblemer så ser jeg at jeg er i en spesielt god posisjon til å hjelpe andre med det samme. Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre finne tilbake til den helsa de fortjener, men ikke ser ut til å finne på egen hånd.

Min tankegang er at mat er medisin og for å finne og opprettholde en kropp som fungerer optimalt så er man nødt til å ha et fornuftig forhold til hva man bruker som byggesteiner.

Jeg lever selv en ketogen livsstil (minimalt med karbohydrater) og har gjort det siden 2009, men jeg veileder også både på norsk og engelsk i vanebygging og livsstilsforandring, så en spesiell kostholdsretning er ikke påkrevet. Jeg brenner særlig for hjemmelaget mat med minst mulig sukker og stivelse for å få en rolig mage. Min Instagramkonto er spesielt viet matlagingen min og tjener som inspirasjon for de som er opptatt av enkel, sunn lavkarbomat.

Jeg tilbyr en gratis telefonsamtale for å se om vi matcher i tankegang og om min veiledning kan være noe for deg.

Ved oppstart vil jeg trenge mest mulig relevant informasjon om deg og derfor krever jeg en del utfylling av skjemaer som vil gi meg et godt utgangspunkt for videre anbefalinger. Siden jeg også lager treningsprogrammer så er jeg nødt til å vite litt om ditt utgangspunkt og hva du vil være i stand til uten meg som personlig trener fysisk til stede.

Ren online coaching av kosthold og trening er ikke for alle, men for den som er selvstendig, lærevillig og trenger støtte uten å møte en fysisk person så er mitt tilbud midt i blinken.

Jeg tilbyr:

• kostholdsveiledning (spesialfelt lavkarbo og ketogen livsstil)
  • treningsprogrammering (trening både med og uten utstyr. Tren hvor du vil)
  • mail og telefonstøtte
  • egen proff app for smarttelefon
  • onlinecoaching for alle eller personlig oppmøte for medlemmer ved FX Vålenga

Du er velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva jeg kan hjelpe deg med.

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Optimal trening og ernæring del 1
Spesialisering i SIBO (student)

Telefon +47 970 66 035
E-post pt.kim@fxp.no
Fylke Oslo
Tar imot nye pasienterJa
Veiledning via nettJa
Tilbyr kursNei
ForedragJa
Nettside: http://www.syperfitness.no