Tunsberg

Finn behandlere og veiledere utdannet ved Tunsberg

Det som er felles for alle våre studenter er at de har stort fokus på individuell tilpasning og en helhetlig tilnærming til helse. Alle har sine unike behov og trenger veiledning og behandling spesielt tilpasset sin hverdag og sine helseutfordringer.

Våre behandlere og veiledere vet at det finnes en sterk sammenheng mellom hva vi spiser, hvordan vi lever og utvikling av sykdom. Ved å sørge for en optimal fordøyelse, blodsukkerkontroll, et godt næringsinntak og samtidig støtte alle organsystemer, vil kroppen lege seg selv og god helse oppnås.

Er du utdannet på Tunsberg og tar imot pasienter? Da kan du legge inn og oppdatere din oppføring her

Søk etter fylke

Jeg har selv erfart hvor viktig det er med riktig ernæring. Jeg har min egen helsehistorie med blant annet matallergier og intoleranser, utmattelse, og en autoimmun stoffskiftesykdom.

Høsten 2016 sa jeg opp min stilling fordi den stressende hverdagen gjorde meg syk. Stress er nemlig en viktig faktor i forhold til sykdom/dårlig helse for mange mennesker. Jeg har derfor fokus på både livsstil og kosthold.

Jeg valgte å utdanne meg til kostholdsveileder for å lære mer selv. Nå vil jeg hjelpe nettopp deg til en friskere hverdag. Kroppen din er en komplisert motor som tåler mye, men som samtidig ønsker seg det beste drivstoffet for å fungere optimalt.

Faste kostholdsplaner eller kaloritelling kan være fornuftig en liten periode, men viktigere er det at du får i deg den maten som er bra for akkurat deg. Mat som du liker. Ren og naturlig mat. Mat som stabiliserer blodsukkeret og gir deg energi.

En livsstilsendring kan være krevende. Målet er derfor at det skal gjøres så enkelt som mulig. Hos meg får du ingen kompliserte oppskrifter med mange ingredienser.

Vi er alle satt sammen forskjellig. Jeg er derfor opptatt av å finne løsninger som fungerer for nettopp deg. Varig endring kan ta tid, og sammen tar vi ett steg videre for å komme i mål.

Per idag tilbyr jeg veiledning via telefon, Skype/Zoom eller epost.

Dersom du er klar for en friskere hverdag ta kontakt med meg for en uforpliktende samtale.

Videre utdanning:

MediYoga Instruktør (student), MediYoga Norge

Utdanninger ved Tunsberg:
Kostholdsveileder TMS
Grunnmedisin
Spesialisering i SIBO (student)
Etterutdanning i matintoleranse
Naturmedisinsk grunnutdanning (student)
Ernæringsterapeut TMS (student)

Telefon +47 988 35 946
E-post post@friskeredeg.no
Adresse Skien