En hyllest til lammet!Rune Kalf-Hansen ISBN: 9788293154785
Økologisk kokebok med 102 lammeretter! En ting er at fårikål regnes som vår nasjonalrett og at det varmer hver gang høsten nærmer seg ... Men lammet byr på så utrolig mye mer. Det beste er at det stadig blir mer økologisk lammekjøtt å få tak i, og da er smaken enda litt bedre. Rune Kalf-Hansen har laget denne flotte kokeboken for alle som elsker lammekjøtt, og som gjerne vil utforske hvilke fantastike muligheter som ligger i dette kjøttet. Vi sender boken rett hjem til deg - inkludert porto! Det norske lammekjøttet er kanskje noe av det aller beste kjøttet vi har. Nesten alt kjøttet som produseres er økologisk, men stadig flere ønsker å lage helt økologisk lammekjøtt. Dyrene får beite fritt ute, leve slik som dyrene skal gjøre og kvaliteten på kjøttet blir deretter. Forfatteren av denne boken mener det norske lammekjøttet er makeløst! Tilbud kr 348
|
Bedre uten brød (2010) Lutz, Allan, Veiersted Tilbud kr 330
kr 418
Lager: 5+
|
Den store boken om vitaminer og mineraler Hoffer, W. Saul Tilbud kr 390
kr 434
Lager: 5+
|
Fra jord til bord Gry Hammer Tilbud kr 290
kr 399
Lager: 5+
|
Helt gresk oppskrift på sunnhet og nytelse Fedon A. Lindberg kr 99 Lager: 5+ |
Kokeboken naturlig slank Fedon Lindbergs Tilbud kr 149
kr 199
Lager: 5+
|
Littmann Classic III stetoskop, Sort Gymo.no Tilbud kr 1 200
kr 1 405
Lager: 4
|
Naturlig slank med tarm i balanse Fedon Lindberg Tilbud kr 199
kr 399
Lager: 5+
|
Näringsmedicinska uppslagsboken Peter Wilhelmson Tilbud kr 640
kr 969
Lager: 5+
|
Smart Barnemat Fedon Lindberg og Merete Hansen-Møllerud Tilbud kr 99
kr 299
Lager: 5+
|
Stetoskopnavneskilt Littmann Gymo.no Tilbud kr 80
kr 100
Lager: 5+
|
Treningssuksess med lavkarbo Ferry, Schück, Hallstensen Tilbud kr 348
kr 399
Lager: 5+
|